info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Zonwering

Zonwering

Als u op zoek bent naar zonwering dan bent u daarvoor bij ons van Inova aan het juiste adres. Wij begrijpen het als u geen standaard zonwering wilt, u wilt iets wat bij uw bedrijf past, wat meerwaarde biedt. Samen met u kijken we naar alle opties en wordt de maatwerk zonwering door ons snel geleverd.

Terrasoverkapping met zonwering

Mogelijkheden maatwerk zonweringen

Het is heel fijn om te weten dat u bij ons aan het juiste adres bent voor maatwerk zonweringen. U wilt namelijk geen standaard zonwering, u heeft een bepaalde gevel of afmeting in gedachten en dan is het belangrijk dat het daar goed bij aansluit. Daarom kiest u ook voor ons, maatwerk zonwering bieden wij van Inova u aan! Hoe gaan wij te werk? Om te beginnen geeft u de wensen aan ons door en dat doet u vaak al wanneer dat u contact met ons opneemt.

Daarbij bespreken we wat u wilt en maken we graag een afspraak met u om verdere wensen in kaart te brengen en na te gaan wat wij voor u kunnen doen (maatwerk zonweringen). U kunt bij ons ook altijd vrijblijvend advies inwinnen. We staan voor u klaar om u te adviseren over het proces. Als dat klaar is kunnen we naar u toekomen en alles inmeten, dit wordt door ons gedaan op locatie en zo weet u zeker dat de zonwering ook echt past. Vervolgens ontwerpen wij de zonwering en maken een offerte. Als u daarmee akkoord gaat dan kunnen we alles inplannen en gaan we voor u aan de slag. We houden u van iedere ontwikkeling op de hoogte via e-mail en WhatsApp.

Vragen? Stel ze ons!

Natuurlijk begrijpen wij het als u nog vragen heeft aan ons over de zonwering die wij u te bieden hebben. Daarom horen we het graag van u als wij u van dienst kunnen zijn en de vragen kunnen beantwoorden.

Wij van Inova zijn namelijk flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Ook zien we het als een uitdaging om het maximale uit een project te halen. Wij zullen altijd samenwerken met gerenommeerde (internationale) ingenieurs en kiezen voor hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken. Als u vragen heeft, laat het ons dan horen zodat wij u kunnen helpen op het gebied van zonwering. Wij van Inova zijn pas tevreden als u dat ook bent!

elektrische zonnescherm
Meer over Zonneschermen