info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Inova outdoor

Zonneschermen kopen

Als u overweegt zonneschermen te kopen, dan bent u daarvoor bij Inova aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat hetgeen wat u wenst ook gerealiseerd kan worden. Daarom is maatwerk hetgeen wat wij u te bieden hebben. Niets is ons te gek, alles is voor ons weer een uitdaging en we houden er van om onze klanten te verrassen. Daarom is het goed dat u advies in gaat winnen over het zonneschermen kopen bij ons.

OFFERTE AANVRAGEN

 • Drop files here or
  Max. file size: 16 MB.

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Werkwijze zonneschermen kopen

  Zonneschermen kopen doet u uiteraard niet dagelijks en daar zijn wij ons van bewust. Wij denken daarom graag met u mee en kijken samen met u naar de beste optie. Daarom hebben we onze werkwijze globaal op een rijtje gezet voor u:

  • Wensen doorgeven, u neemt contact met ons op, we bespreken wat u graag wilt en vormen ons daar zo een beeld van.
  • Afspraak maken, dan kan er besproken worden wat wij voor u kunnen doen en wat verdere wensen zijn, want wij bieden u maatwerk. Er kan meer dan u denkt!
  • Advies inwinnen, wij adviseren u graag over het proces en wat wij voor u kunnen doen op het gebied van zonneschermen kopen.
  • Inmeten, dit doen wij voor u op locatie, dan weet u zeker dat het zonnescherm ook past.
  • Ontwerp en offerte, wij maken een ontwerp en offerte, dit kunt u doornemen en bij akkoord gaan we verder.
  • Aan de slag, we plannen alles en houden u via de e-mail en WhatsApp op de hoogte van het proces.

  Vragen over zonneschermen kopen?

  Op het moment dat u nog vragen heeft over zonneschermen kopen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan u namelijk graag te woord en denken met u mee. Wij van Inova zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Wij hopen dat wij uw zonnescherm op maat mogen ontwikkelen want we zien altijd de uitdaging om het maximale uit een project te halen.

  Daarvoor maken we ook gebruik van de samenwerking met gerenommeerde (internationale) ingenieurs. We werken altijd met hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken. Alleen het beste is voor u en ons goed genoeg. Alle vragen die u heeft over het kopen van een zonnescherm kunt u aan ons stellen, we helpen u graag verder.

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Meer over Zonneschermen