info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Zonnescherm met geleiders

Zonnescherm met geleiders                                       

Bent u op zoek naar een zonnescherm met geleiders? Dan is het raadzaam dat u zich goed laat informeren over alle opties. Er is namelijk erg veel mogelijk en daar heeft u vast en zeker ook al het een en ander over gezien en gelezen. Maar de vraag is om te beginnen wat zijn uw wensen als het gaat over het zonnescherm met geleiders? Dit is het uitgangspunt van waaruit wij werken. Maatwerk is bij ons van groot belang en zo kunnen wij voor u ieder zonnescherm met geleiders ontwikkelen. 

terras zonnescherm
schuifbare terrasoverkapping

Onze mogelijkheden

Voordat we zomaar beginnen met de ontwikkeling van een zonnescherm met geleiders, horen we graag van u de wensen, de afmetingen en maken we een afspraak. We komen naar u toe op locatie, dan meten we alles in, maken een ontwerp, een offerte en spreken alles door. Wanneer u akkoord gaat kunnen we alles inplannen en we houden u dan per e-mail en WhatsApp op de hoogte van de ontwikkelingen. Als u nog advies nodig heeft dan kunt u altijd met ons van Inova contact opnemen en helpen wij u graag verder.

Vragen over zonnescherm met geleiders

Als u nog vragen heeft over een zonnescherm met geleiders, neemt u dan snel contact met ons op. Bij ons is alles maatwerk, en wij van Inova zijn dan ook uw specialist op dit gebied. We staan direct voor u klaar en zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Het is een uitdaging, iedere keer weer, om het maximale uit een project te halen. Daarom zullen we ook altijd samenwerken met gerenommeerde (internationale) ingenieurs. Ook kiezen we voor hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken.

glazen terrasoverkapping
Meer over Zonneschermen