info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Waterdicht Zonnescherm

Waterdicht zonnescherm 

Bent u al een tijdje op zoek naar een waterdicht zonnescherm? Dan hebben we goed nieuws voor u. U hoeft namelijk niet meer verder te zoeken want wij van Inova zijn uw specialist op dit gebied. Het is iets waar we ons dagelijks mee bezighouden en dan niet alleen de standaard afmetingen.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerk waterdicht zonnescherm. Ideaal voor uw bedrijfspand en ook binnen de horeca wordt hier erg vaak gebruik van gemaakt. Daarom informeren wij u ook graag over de opties die we u te bieden hebben. 

zonnescherm
Zonnescherm op maat

Zonnescherm op maat

Als u de keuze gaat maken voor een zonnescherm op maat, dan bent u bij Inova in goede handen. De vraag is alleen welke wensen heeft u? Aan welke afmetingen denkt u en aan welk materiaal? Misschien twijfelt u en dan is het goed om ons om advies te vragen.

Wij leggen u namelijk graag uit wat de opties zijn en komen ook graag bij u langs om alles in te meten. Op deze manier weet u ook zeker dat alles goed past en aansluit bij uw bedrijf, echt een meerwaarde is een waterdicht zonnescherm zeker.

Vragen over waterdicht zonnescherm

Als u vragen heeft over het laten maken van een waterdicht zonnescherm, dan kunt u daarvoor contact opnemen met Inova. We zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. We gaan voor een optimaal eindproduct en zien het als een uitdaging om het maximale uit een project te halen.

We zullen altijd samenwerken met gerenommeerde (internationale) ingenieurs, kiezen voor hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken. Als wij aan de slag gaat om uw waterdicht zonnescherm te ontwikkelen, dan houden we u van iedere stap op de hoogte via de e-mail of WhatsApp.

zonnescherm
Meer over Zonneschermen