info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Inova outdoor

Uitval zonnescherm op maat voor horeca- en bedrijfspanden

Bij ons vindt u de grootste schaararmschermen uit één stuk

Een uitval zonnescherm geeft schaduw en verkoeling, maar is ook bepalend voor de uitstraling en sfeer van uw bedrijfspand. Het is dus belangrijk de juiste keuzes te maken als u een uitval zonnescherm voor uw bedrijfs- of horecapand zoekt. Inova helpt u er graag bij. Wij zijn specialist in ‘schaararm’ zonneschermen met een maximale breedte en uitval. Wereldwijd zijn we zelfs de enige producent van professionele uitval zonneschermen van aluminium. Dus wat uw wensen voor een uitval zonnescherm ook zijn, bij ons vindt u een oplossing die past bij uw bedrijf én bij uw budget.

Uitval zonneschermen voor professioneel gebruik

We ontwerpen uw uitval zonnescherm volledig op maat, zodat u geen centimeter van uw gevel en terras onbenut hoeft te laten. En we zijn niet alleen specialist in uitval zonneschermen op maat, we bieden ze ook in maximale groottes. Bij restaurant De Boterlap in Harderwijk hebben we bijvoorbeeld een prachtig zonnescherm geplaatst in de stof van de bijbehorende parasols. Dit scherm heeft een breedte van maar liefst 16 meter en een uitval van 7,5 meter!

OFFERTE AANVRAGEN

 • Drop files here or
  Max. file size: 16 MB.

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Uitval zonnescherm met aluminium frame

  Meestal wordt het frame van een uitval zonnescherm gefabriceerd van staal. Ook wij bieden zonneschermen met een stalen frame, maar we zijn wereldwijd ook de enige producent van uitval zonneschermen met een frame van aluminium. Aluminium is een lichtgewicht metaal dat niet roest en vrijwel onverwoestbaar is. Een uitval zonnescherm met een frame van aluminium heeft dan ook een aanzienlijk langere levensduur. Doordat aluminium lichter is dan staal, is de kans ook groter dat uw gevel voldoende draagkracht heeft voor het scherm.

  Kleuren en bedrukking

  Niet alleen het frame, maar ook de stof van een Inova uitval zonnescherm is van de hoogste kwaliteit. We gebruiken bijvoorbeeld stoffen die ook op luxe jachten en zeilschepen worden toegepast. Deze stoffen zijn waterafstotend, waardoor u met uw scherm geen last krijgt van lekkages. Bovendien zijn deze stoffen verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en dessins. Van modern tot klassiek. U kunt met uw uitval zonnescherm dus altijd een design en sfeer creëren die exact past bij uw pand of terras. Als finishing touch kunt u uw zonnescherm uiteraard ook voorzien van een opdruk, zoals uw logo of bedrijfsnaam.

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Volledige begeleiding

  Het berekenen van de uitval van een zonnescherm kan lastig zijn. Grofweg neemt u de totale kozijnhoogte, deelt deze door 2 en telt er 20 centimeter bij op. Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen, komen we graag bij u langs om uw zonnescherm exact in te meten. We ontwerpen en produceren vervolgens een zonnescherm dat perfect voldoet aan al uw specificaties. Dat doen we in onze eigen productiefaciliteit in Zuid-Italië, waar we over de modernste apparatuur beschikken. Gedurende de productie houden we u volledig op de hoogte van de status via WhatsApp of e-mail. Is de stof binnen? Is de vrachtwagen geladen? Is uw zonnescherm klaar voor plaatsing? U bent de eerste die het hoort.

  Levertijd van 4 tot 6 weken

  Gemiddeld kunt u voor onze uitval zonneschermen uitgaan van een levertijd van 4 tot 5 weken in het laagseizoen, dat loopt van juli tot en met maart. In het hoogseizoen, van april tot en met juni, kan de levertijd soms een week uitlopen. Wilt u zeker zijn dat u uw zonnescherm op tijd in huis heeft, wacht dan niet te lang met bestellen.

  Garantie en onderhoud

  Omdat wij onze uitval zonneschermen in eigen beheer ontwerpen, fabriceren en plaatsen kunnen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit bieden. Uiteraard blijft het wel belangrijk uw zonnescherm goed te onderhouden. Om zo lang mogelijk van uw zonnescherm te genieten, kunt u een speciaal onderhoudscontract afsluiten. Daarmee nemen wij u het werk uit handen en weet u zeker dat het onderhoud en de reiniging van uw zonnescherm professioneel én op tijd worden uitgevoerd. Bovendien geeft een onderhoudscontract u recht op een kosteloze verlenging van de garantietermijn. Op een uitval zonnescherm krijgt u standaard een jaar garantie.

  terrasoverkapping eindhoven
  Meer informatie of een offerte?

  Zoekt u een uitval zonnescherm voor uw kantoor, bar of restaurant? We maken graag een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken. Wilt u direct weten wat uw opties zijn? E-mail ons dan foto’s van de gevel van uw pand met de gewenste formaten. U krijgt dan een e-mail van ons terug met enkele suggesties en een prijsindicatie. U bereikt ons op 088 – 714 02 00 en via e-mail op info@inova-outdoor.com.

  Meer over Zonneschermen