info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Luifel terras

Luifel-terras                                                    

Als u bij uw bedrijf graag buiten wil zitten, met klanten of voor het personeel, dan is het fijn als u ook uit de zon kunt zitten. Daarom kan een luifel bij het terras een goede uitkomst bieden. Maar de vraag is dan welke afmetingen, welke materialen, wat zijn de kosten? Kunnen de afmetingen die u voor ogen heeft wel? Gelukkig hoeven wij u op het gebied van luifel-terras niet teleur te stellen. Wij van Inova kiezen namelijk altijd voor maatwerk en daarom weten wij ook zeker dat wij het voor u kunnen realiseren. Uiteraard komen wij naar u toe op locatie, zodat wij kunnen zien over welk terras het gaat, we kunnen u dan als u dat wenst nog van advies voorzien en dan alles inmeten. 

Mogelijkheden luifel terras

Op het moment dat u weet dat u meer wilt weten over luifel-terras, dan horen we dat graag van u. We kunnen dan namelijk een afspraak met u maken en alles in komen meten. We maken een ontwerp en offerte en als u daar dan mee akkoord bent dan kunnen wij beginnen met het proces. Van iedere stap die wordt gezet wordt u op de hoogte gehouden via WhatsApp of e-mail en dan weet u precies wanneer dat uw luifel voor het terras gereed is.

Vragen? Stel ze ons!

Als u vragen heeft over een luifel terras, blijft u er dan niet mee rondlopen. Wij van Inova helpen u graag verder. We zijn namelijk flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Het is voor ons een uitdaging om het maximale uit een project te halen. We werken met hoogwaardige materialen, vooruitstrevende technieken en werken samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs. Wij van Inova staan voor u klaar dus we hopen snel een afspraak met u te maken voor luifel-terras.

Meer over Zonneschermen