info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Elektrische zonnescherm

Elektrische zonnescherm                                            

Heeft u zich al eens verdiept in het elektrische zonnescherm? Een goed moment om daar eens wat mee te doen, want wij van Inova bieden u daarin veel mogelijkheden. U heeft vast en zeker een aantal wensen, en daar gaan wij dan ook graag mee aan de slag. Maatwerk is namelijk hetgeen wat bij ons centraal staat. De wensen die u heeft zijn ons uitgangspunt, wij denken van daaruit met u mee, maken een ontwerp, komen op locatie alles inmeten, geven u advies, stellen een offerte op en als u akkoord gaat dan gaan wij voor u aan de slag. Wij zullen het mooiste elektrische zonnescherm voor u ontwikkelen dat u zich maar kunt bedenken.

Uitvalscherm kopen

Meer over een elektrisch zonnescherm

Het is goed om wat meer te weten over een elektrisch zonnescherm voordat u die keuze maakt. De elektrische zonneschermen kunnen bijvoorbeeld op verschillende manieren worden ingesteld. U kunt bijvoorbeeld denken aan een zonnescherm wat geopend wordt bij bepaalde weersomstandigheden of wat zelf sluit. Ook kunt u een systeem laten ontwikkelen wat bescherming biedt tegen regen. Het is in ieder geval goed om na te gaan wat u prettig vindt. Wat is voor uw bedrijf het meest praktisch? Als u dat op een rijtje heeft of er vragen over heeft, dan denken wij graag met u mee. Het grootste voordeel met een elektrisch zonnescherm is dat het met een druk op de knop bediend kan worden en dat u er verder geen omkijken naar heeft.

Vragen stelt u aan ons!

Het kan zijn dat u nog vragen heeft over het elektrische zonnescherm. Wat u dan het beste kunt doen is contact met ons opnemen. Wij van Inova helpen u namelijk graag verder en denken graag met u mee. Wij zijn erg flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Ook zien wij het als een uitdaging om het maximale uit een project te halen. Wij zullen samenwerken met gerenommeerde (internationale) ingenieurs, werken met hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken. Als u benieuwd bent naar onze mogelijkheden dan horen we dat graag van u, want wij staan direct voor u klaar om een elektrisch zonnescherm te maken.

regenscherm terras
Meer over Zonneschermen