info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Zonnescherm

Zoekt u een zonnescherm voor professioneel gebruik?

Kies voor een aluminium schaararmscherm op maat

Een zonnescherm voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld voor uw kantoor of horecazaak, wordt meestal intensief gebruikt. Dat betekent dat de kwaliteit en duurzaamheid hoog moeten zijn. Bovendien moet een zonnescherm passen bij de uitstraling van uw bedrijf. De uitvoering, kleur en opdruk moeten naadloos aansluiten bij de gevel of huisstijl. Om aan al deze eisen te voldoen, maken wij uw zonnescherm volledig op maat. Goed om te weten: Inova is wereldwijd de enige die ‘schaararm’ zonneschermen van onverwoestbaar aluminium maakt. Bovendien maken we de grootste schaararmschermen uit één stuk.

Zonnescherm op maat

Uiteindelijk is een zonnescherm altijd maatwerk. De gevelconstructie, de bevestigingspunten en de hoogte van het zonnescherm zijn immers altijd anders. Bij Inova kunt u echter kiezen uit standaard schermen die we aanpassen voor uw gevel óf uit volledig maatwerk. Het voordeel van maatwerk is dat we uw zonnescherm net zo breed kunnen maken als u wilt, met een maximale uitval. Met een zonnescherm op maat heeft u qua formaat en uitvoering dan ook de mogelijkheid exact aan te sluiten op de breedte en uitstraling van uw pand. Inova is overigens niet alleen gespecialiseerd in maatwerk, maar ook in maximale groottes van zonneschermen. Eén van de grootste zonneschermen uit één stuk hebben wij geplaatst bij restaurant De Boterlap in Harderwijk. Dit scherm is maar liefst 16 meter breed, heeft een uitval van 7,5 meter en past qua kleur en uitvoering perfect bij de grote parasols op het terras. Daardoor vormt de aankleding van het terras een mooi en sfeervol geheel.

Uniek: schaararm van aluminium

De zonneschermen uit ons assortiment zijn zogenaamde ‘schaararmschermen’. Meestal worden deze van staal gemaakt. Ook bij ons kunt u terecht voor stalen schaararmschermen, maar we zijn de enige ter wereld die dit type zonneschermen ook in aluminium aanbieden. Aluminium is licht van gewicht, vrijwel onverwoestbaar én het roest niet. Anyone could gamble on line for bingo oyunları. Een zonnescherm gemaakt van aluminium is dan ook extra duurzaam en heeft een aanzienlijk langere levensduur. Bovendien is de kans groter dat uw gevel het zonnescherm kan dragen. Een zonnescherm van staal is voor veel gevels, zeker van oudere panden, te zwaar. Daardoor is soms een aanvullende constructie nodig om het scherm te plaatsen. Met een aluminium schaararmscherm is de kans groter dat u deze kosten niet hoeft te maken.

Kleuren en bedrukking

We gebruiken niet alleen hoogwaardige en duurzame materialen voor het frame van de zonneschermen. Ook de stof is van de hoogste kwaliteit. We gebruiken bijvoorbeeld stoffen die ook op luxe jachten worden toegepast. Deze zijn waterafstotend, waardoor uw zonnescherm niet kan lekken. Uiteraard zijn onze zonneschermen verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en dessins. We kunnen dus altijd de sfeer creëren die u wenst. Bovendien zijn onze zonneschermen te voorzien van iedere denkbare opdruk. Bijvoorbeeld van uw logo, uw slogan of uw bedrijfsnaam.

Volledig eigen fabricaat

Zowel de zonneschermen uit onze standaard collectie als onze maatwerk zonneschermen worden volledig in eigen beheer ontworpen, gefabriceerd en geplaatst. Dat geeft ons maximale controle over de kwaliteit. De productie van de zonneschermen vindt plaats in onze productiefaciliteit in Zuid-Italië, waar we over de modernste apparatuur beschikken. We coördineren de plaatsing en alle andere werkzaamheden vanuit ons kantoor in Leidschendam.

Snelle levertijden

Garantie en onderhoud

Uiteraard wilt u dat uw zonnescherm zo lang mogelijk meegaat. Professioneel onderhoud en een grondige periodieke reiniging zijn hiervoor belangrijk. Om u dit werk uit handen te nemen, bieden wij bij ieder zonnescherm dat we plaatsen de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten. Daarmee weet u zeker dat het onderhoud en de reiniging professioneel én op tijd gebeuren. Kiest u voor een onderhoudscontract, dan verlengen we bovendien de garantietermijn volledig kosteloos. De standaard garantieperiode van onze zonneschermen is één jaar.

De gemiddelde levertijd van onze zonneschermen is 4 tot 5 weken. In het piekseizoen (dat loopt van april tot juni) kan de levertijd iets langer zijn. Als u in het voorjaar bestelt, is het dus verstandig iets ruimer te plannen als u uw terras op tijd klaar wilt hebben voor de zomerzon.

 

Meer informatie of een offerte?

Zoekt u een kwalitatief hoogwaardig zonnescherm voor uw kantoor of horecabedrijf? Bekijk dan hier ons standaard assortiment zonneschermen. Voor een zonnescherm op maat kunt u ons altijd bellen of e-mailen. Als u ons foto’s van de gevel en uw pand stuurt met de gewenste breedte en uitval van het scherm, geven we u enkele passende suggesties en een indicatie van de kosten. Bij interesse maken we graag een afspraak met u om bij uw pand te bespreken wat uw exacte mogelijkheden voor een zonnescherm zijn.

U bereikt ons op 088 – 714 02 00 en via e-mail op info@inova-outdoor.com.

Meer over Zonneschermen