info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Vliesgevel

Vliesgevel

Bent u op zoek naar vliesgevel? Leuk om te weten misschien voor u is dat het ook wel gordijngevel of glasgevel wordt genoemd. Het gaat over een niet dragende gevel of afscheiding tussen het exterieur en het interieur van een gebouw. Doordat het niet dragend is, wordt het opgebouwd uit diverse lichte materialen en daarbij kunt u denken aan glas, en zo kan er verder bespaard worden op het gewicht. Het voordeel is dat vliesgevel goed water- en winddicht is, ook zorgt het voor een efficiënte thermische isolatie.

Meer over vliesgevel

Sommige mensen zoeken op vliesgevel detail maar u kunt ook benieuwd zijn naar de mogelijkheden qua materialen en daarom zoeken op vliesgevel aluminium of vliesgevel hout. Welke keuze u bij ons ook maat, wij zorgen dat de kwaliteit hoog is en dat u het beste krijgt wat er bestaat. Alleen het beste is namelijk voor ons goed genoeg! Uiteraard zijn de prijzen ook van belang en die geven wij vaak weer in de vliesgevel prijs per m2. Deze kunt u bij ons altijd opvragen, maar daarvoor raden we aan om eerst de wensen door te geven. We kunnen dan een ontwerp maken, u adviseren en dan een offerte maken. Wij zullen vooraf ook alles netjes inmeten zodat wij weten dat het vliesgevel de juiste afmetingen bevat én zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Vragen over vliesgevel? Wij zijn er voor u!

Het zou zomaar kunnen dat het voor u de eerste keer is dat u over vliesgevel heeft gelezen. Dit kan dan altijd nog zorgen voor wat vragen, maar geen zorgen. Wij van Inova staan altijd voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. We zijn namelijk flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. We hopen dat wij uw project ook maken uitwerken en uitvoeren. Het is voor ons een uitdaging om het maximale uit een project te halen en dat doen we dan ook graag voor u! We werken samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs. Daarnaast werken wij alleen maar met hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken. We horen het graag als we u van dienst mogen zijn op het gebied van vliesgevel, wij zijn uw specialist!

Interessant voor jou