info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Vrijstaande terrasoverkapping

Vrijstaande terrasoverkapping

Vaste terrasoverkappingen kennen bij Inova een uitgebreider voortraject. Wat houdt dit in? Er zal om te beginnen onderzocht moeten worden of dat er een fundering in de grond geplaatst kan worden.

Ook moet er gekeken worden of dat een fundering past bij de grond en moet er gekeken worden wat de draagkracht is van de bestaande muren. Vooruit plannen is bij een vaste terrasoverkapping heel belangrijk. Een vrijstaande terrasoverkapping is ook voor veel bedrijfspanden een aanwinst.

Waar bent u precies naar op zoek? Als u uw wensen kent, dan kunt u deze aan ons doorgeven. Wij kunnen u echter ook inspireren door alle opties met u te bespreken.

terrasoverkapping vrijstaand
luxe terrasoverkapping

Maatwerk vrijstaande terrasoverkapping

Een vrijstaande terrasoverkapping is maatwerk. U heeft bepaalde wensen of ideeën, voorkeur voor bepaalde afmetingen, materialen en kleuren of een vast budget. Inova is specialist in het uitvoeren van maatwerk.

Daarom raden wij u ook aan om met ons in contact te komen, zodat wij met u mee kunnen denken en aan kunnen geven wat de opties zijn. Eigenlijk is voor Inova geen enkel idee te gek, want wij zien ieder project als een nieuwe uitdaging en willen daar het maximale uithalen.

Vragen? Stel ze ons!

Uiteraard bouwen we volgens de eisen van het Bouwbesluit en voldoen al onze terrasoverkappingen aan de geldende NEN-normen voor bijvoorbeeld constructieve veiligheid en brandveiligheid. U weet daardoor zeker dat u de veiligheid van de personen onder de overkapping optimaal garandeert.

Als u vragen heeft over de vrijstaande terrasoverkapping, dan kunt u daarvoor contact opnemen met Inova. Wij zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Wij zien het als een uitdaging om het maximale uit een project te halen en dat is waar wij ons dagelijks graag mee bezig houden!

Wij werken samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs en werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en maken gebruik van vooruitstrevende technieken. Vraag gerust een offerte aan zodat u de prijzen en mogelijkheden van een vrijstaande terrasoverkapping kent.

terrasoverkappingen
Meer over Terrasoverkappingen