info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Terrasoverkapping vrijstaand

Terrasoverkapping vrijstaand

Bij een bedrijf of kantoor is het van belang dat de ruimte efficiënt wordt benut. Wilt u daarom uw ruimte overkappen, dan bent u bij Inova aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk een terrasoverkapping vrijstaand op maat. Iedere ruimte is anders, soms wat breder, soms wat hoger, andere materialen, andere kleuren of een geheel andere stijl.

Daarom houden wij van Inova er van om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.U heeft vast en zeker bepaalde wensen of ideeën over de vrijstaande terrasoverkapping. Op het moment dat u deze aan ons doorgeeft, gaan wij daarmee aan de slag en maken een offerte op maat voor u.

Mogelijkheden terrasoverkapping vrijstaand

De keuze is gemaakt, u weet dat u een vrijstaande terrasoverkapping wilt, maar wat komt er allemaal bij kijken? Welke materialen? Welke kleuren? Welke afmetingen? Wat is het budget? Als het hout gaat worden voor welke houtsoort kiest u?

Er zijn erg veel mogelijkheden en daar informeren wij van Inova u graag over. Wij maken graag een persoonlijke afspraak zodat wij op locatie alles goed in kunnen meten en dan weet u ook zeker dat u de door u gewenste terrasoverkapping vrijstaand op maat geleverd krijgt!

Vragen? Neem contact op

Als u vragen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij van Inova zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Dus ook uw terrasoverkapping vrijstaand kunnen wij realiseren.

Het is een uitdaging om het maximale uit een project te halen, dus daarom horen we graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Ook voor het aanvragen van een offerte kunt u direct contact met ons opnemen. U krijgt binnen 2-3 werkdagen een offerte toegestuurd.

Meer over Terrasoverkappingen