info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Terrasoverkapping met zonwering

Terrasoverkapping met zonwering

Heeft u een bepaalde uitstraling in gedachten als het over een terrasoverkapping gaat? Overweegt u wellicht een terrasoverkapping met zonwering? Het voordeel in dat geval is dat de overkapping bescherming biedt tegen de felle zon. Ook op kantoor of bij een bedrijfspand is het fijn als er een terrasoverkapping met zonwering is. Iedereen kan zo lekker koel zitten (bijvoorbeeld in de pauze lunchen) met behoud van vrij zicht op de omgeving.

Zonwering terrasoverkapping

Steeds meer bedrijven maken de keuze voor zonwering terrasoverkapping. Het is dan ook een meerwaarde van het pand en er wordt volop gebruik van gemaakt door de werknemers.

Terrasoverkapping zonwering doek

Bij een terrasoverkapping gaat het in de meeste gevallen om maatwerk, dit is ook hetgeen wij van Inova u kunnen bieden. Met name het inmeten moet heel nauwkeurig gedaan worden voor het beste resultaat en daarom komen onze specialisten bij u langs om op locatie alles in te meten en te berekenen. Door met ons in gesprek te gaan kunt u al snel de voordelen inzien van onze opties, waar onder de terrasoverkapping zonwering doek. Kiest u hiervoor dan kunnen u en uw medewerkers tijdens alle seizoenen genieten van de buitenlucht zonder overlast van het felle zonlicht.

Terrasoverkapping zonnescherm

Naast de “gewone” terrasoverkapping kunt u een andere optie kiezen namelijk een terrasoverkapping met zonnescherm. Zo kunt u zelf regelen waar en hoeveel zon er op welk moment binnenkomt, heel praktisch!

Vragen? Stel ze ons

Als u vragen heeft over de terrasoverkapping met zonwering, dan horen wij dat graag van u. U kunt  geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en dan geven wij u zo spoedig mogelijk antwoord. Ook wanneer u een offerte aan wilt vragen staan wij voor u klaar. Wij horen dan graag uw wensen zodat wij een offerte op maat samen kunnen stellen voor uw terrasoverkapping. 

Terrasoverkapping met zonwering
Meer over Terrasoverkappingen