info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Terrasoverkapping lamellen

Terrasoverkapping lamellen

Als u interesse heeft in de standaard Inova overkappingen, dan zijn deze verkrijgbaar in de maten 5 x 5 meter en 5 x 10 meter. Deze overkappingen kunnen ook aangepast worden aan uw wensen. Het kan zijn dat u specifieke maten heeft, maatwerk is dan ook hetgeen wat wij van Inova u graag leveren. Gaat u eens zoeken op terrasoverkapping lamellen. Het zou zomaar kunnen dat het u ook aanspreekt en dat u graag deze keuze maakt. Twijfelt u? Laat het ons dan weten want wij kunnen u exact alle voordelen uitleggen maar ook wat de verschillen zijn met andere soorten terrasoverkappingen die wij u aanbieden.

Lamellen terrasoverkapping

Sommige mensen zijn er al zeker van en zij willen de lamellen terrasoverkapping. Sowieso is dat een goede keuze, maar dan is het nog de vraag welke afmetingen en hoe wenst u dat het verder vorm gaat krijgen? Allemaal vragen waarin wij u graag begeleiden en laten zien wat er voor opties zijn. De terrasoverkapping lamellen biedt namelijk erg veel voordelen en is voor ieder bedrijfspand een enorme aanwinst, echt een meerwaarde.

Vragen aan ons?

Inova is uw specialist als u een terrasoverkapping lamellen wilt. Wij zijn namelijk erg flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Dus ook voor uw variant bent u bij ons aan het juiste adres. Het is voor ons altijd weer een uitdaging om het maximale uit een project te halen. Wij van Inova werken altijd samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs. We kiezen voor hoogwaardige materialen, vooruitstrevende technieken en gaan iedere keer weer voor het beste resultaat. Heeft u nog vragen over onze terrasoverkapping lamellen? Laat het ons dan horen zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

Meer over Terrasoverkappingen