info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Terrasoverkapping hout

Terrasoverkapping hout

Wilt u graag een terrasoverkapping van hout laten maken? Een goede keuze! Het oogt namelijk erg natuurlijk. Hout past bij ieder kantoorpand en bij ieder ander gebouw. Hout leeft en verveelt nooit! Daarom geven veel mensen de voorkeur aan hout, dit materiaal heeft veel opties.

Welke houtsoort kiest u? Welke kleur gaat het worden? Wat mag het kosten? Welke afmetingen terrasoverkapping wenst u? Zomaar een paar vragen, die van groot belang zijn. De antwoorden zorgen straks voor het eindresultaat. Heeft u interesse? Dan horen wij graag wat uw wensen zijn, we maken een offerte en komen naar u toe om alles in te meten. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u wenst, want maatwerk is een specialisme van Inova!

terrasoverkapping hout
waterdicht-terrasoverkapping

Houten terrasoverkapping

Of dat u nou een puntdak heeft of een platdak, Inova kan een houten terrasoverkapping op maat maken. De vraag is alleen, welke voorkeuren heeft u?

Als u er nog niet helemaal uit bent, dan kunnen wij u inspireren met ons aanbod. Hierdoor ziet u wat wij zoal hebben ontwikkeld en dan kunnen we kijken welke optie er bij uw kantoor of bedrijfspand past.

Vragen of offerte aanvragen?

Uiteraard wilt u gebruik maken van de diensten van Inova. Maar weet u ook wat de kosten zijn van een terrasoverkapping van hout? Wij berekenen het graag voor u!

Bij ons kunt u direct terecht, bijvoorbeeld voor het stellen van vragen of het aanvragen van een offerte. Wij zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. De specialisten van Inova zien elk project als een uitdaging om het maximale uit een opdracht te halen. Wanneer mogen wij u van dienst zijn?

regenscherm terras
Meer over Terrasoverkappingen