info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Terrasoverkapping glas

Terrasoverkapping glas

Een terrasoverkapping met de eigenschappen van een hoogwaardige binnenruimte, is dat wat u zoekt? De kans is groot dat u direct ja zegt. Het is namelijk echt een meerwaarde als u een terrasoverkapping van glas laat plaatsen. Het is erg licht, u kunt ver weg kijken en u creëert een extra ruimte voor u, voor medewerkers en voor klanten. Een goede keuze dus en daar gaat u ook zeker geen spijt van krijgen als u voor ons van Inova kiest.

Voordelen terrasoverkapping glas

Er zijn meer dan genoeg voordelen te noemen als het gaat over een terrasoverkapping van glas. Het is erg licht, het lijkt heel groot en het is echt een extra ruimte. Iedereen zal er volop gebruik gebruik van maken en het is echt een meerwaarde voor uw bedrijf.

Vraag het ons!

Inova is uw specialist als u gaat voor een terrasoverkapping van glas. Wij hebben al veel mooie projecten mogen ontwikkelen en we hopen dat u de volgende bent. Samen met u willen we wat moois ontwikkelen, een mooie terrasoverkapping van glas die aan uw wensen voldoet. Wij staan er om bekend dat we flexibel zijn in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Alles is bij ons maatwerk en niets is ons te gek. We horen dus ook graag wat u graag wilt en dan komen we het op locatie inmeten en gaan voor u aan de slag. Iedere keer is het voor ons weer een uitdaging om het maximale uit een project te halen. Dit doen wij dagelijks met liefde en plezier en dat delen wij graag met u. We werken altijd samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs en kiezen voor hoogwaardige materialen. Daarbij maken we gebruik van vooruitstrevende technieken. Als u vragen heeft dan horen we dat graag en staan wij u graag te woord.

terras zonnescherm
Meer over Terrasoverkappingen