info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Terrasoverkapping Eindhoven

Terrasoverkapping Eindhoven

Een mooie overkapping, dat is natuurlijk wat u wenst. Maar wilt u er ook snel gebruik van kunnen maken? Bij Inova is dat mogelijk. Als het gaat over een tijdelijke terrasoverkapping of een overkapping die aan de gevel gemonteerd kan worden, dan geldt er een levertijd van ongeveer 4-5 weken. Bij een vaste terrasoverkapping is het meestal maatwerk en dan moet u denken aan een levertijd van 3,5 maand. Het is een goede keuze om voor een terrasoverkapping Eindhoven voor ons te kiezen, want wij leveren echt maatwerk en dat voldoet aan al uw wensen.

Zonnescherm op maat

Mogelijkheden terrasoverkapping Eindhoven

Qua mogelijkheden met de terrasoverkapping Eindhoven kun je alle kanten op. Wilt u een standaard overkapping of echt maatwerk? Welke materialen spreken u aan? Wat zijn de afmetingen en welke kleuren vindt u mooi? Moet er een uitschuifbaar dak aanwezig zijn bij uw terrasoverkapping? Alles is mogelijk en daarom bespreken we dat graag met u zodat u kunt zien wat wij u voor kwaliteit kunnen leveren. We komen daarom ook graag bij u langs om samen te kijken naar uw wensen, onze mogelijkheden en om daar een mooi geheel van te vormen.

Vragen aan ons?

Het kan natuurlijk zijn dat u nog vragen aan ons heeft over de terrasoverkapping Eindhoven. Wij van Inova staan dan altijd voor u klaar om de vragen te beantwoorden. We zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Daarbij zien we het als een uitdaging om het maximale uit een project te halen. Voor het beste werk, werken we samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs. Er wordt altijd gewerkt met de beste hoogwaardige materialen en met vooruitstrevende technieken.

Meer over Terrasoverkappingen