info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Schuifbare Terrasoverkapping

Schuifbare terrasoverkapping

Als u op zoek bent naar een schuifbare terrasoverkapping, dan bent u bij Inova aan het juiste adres. Het kan voor uw bedrijfspand echt een meerwaarde zijn. Het is namelijk fijn als uw medewerkers of u samen met uw klanten even daar plaats kunt nemen. Er kan helemaal vorm aan worden gegeven zoals u dat wenst. Wij maken namelijk altijd een schuifbare terrasoverkapping aan de hand van de wensen van onze klant. Tevreden zijn wij pas wanneer u dat ook bent dus gaan wij graag samen met u aan de slag om er wat moois van te maken. Samen met u kijken we naar de wensen en dan kunnen wij een ontwerp maken, alles inmeten, een offerte maken en aan de slag.

uitvalschermen zonnescherm

Uitschuifbare terrasoverkapping

Hoe fijn is het om een uitschuifbare terrasoverkapping te hebben bij uw bedrijf? U ziet er misschien nog niet alle voordelen van in, maar die leggen wij u graag uit. Maar ook wanneer dat u eenmaal de schuifbare terrasoverkapping heeft, zal u verrast zijn van alle voordelen.

Terrasoverkapping met schuifdak

Een mooie terrasoverkapping met schuifdak, het is mooi om te zien, maar het zou toch nog mooier zijn als u er gebruik van kunt maken bij uw bedrijf? Inova kan dat voor u realiseren. We zijn flexibel in het creëren van overkappingen op maat. Het is altijd een uitdaging om het maximale uit een project te halen voor ons en dat doen wij dan ook erg graag. We werken samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs. Daarvoor werken we met hoogwaardige materialen en kiezen altijd voor vooruitstrevende technieken. Als u vragen heeft over de schuifbare terrasoverkapping dan horen we dat graag van u en maken graag een afspraak.

elektrische zonnescherm
Meer over Terrasoverkappingen