info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Jumbo Terrasoverkapping

Jumbo terrasoverkapping

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping voor uw bedrijf of kantoor? Inova haalt het uiterste uit uw mogelijkheden! Misschien spreken de Jumbo terrasoverkappingen u wel aan en dan kunt u hier snel een keuze maken in wat uw wensen zijn. Gelukkig kunnen wij u diverse voorbeelden laten zien van recent opgeleverde terrasoverkappingen. Zo krijgt u een beter beeld van wat wij u kunnen leveren.

Wensen terrasoverkapping

Voordat u zomaar een Jumbo terrasoverkapping laat maken, is het goed om na te gaan wat u wenst. Welke materialen spreken u aan? Welke afmetingen? Glas of geen glas? Uitschuifbaar? Een vaste opstelling of een flexibele? Welke kleuren spreken u aan? Wat is het budget? Dit zijn zomaar een paar vragen waar dat u alvast over na kunt denken om een beeld te krijgen van de wensen van uw Jumbo terrasoverkapping.

Vragen over de Jumbo terrasoverkapping?

Inmiddels heeft u vast en zeker al goed om u heen gekeken welke terrasoverkappingen er zoal zijn en wat u wel of niet wilt. Maar dan kunt u alsnog twijfelen wat er bij uw bedrijf past, of vragen hebben. Gelukkig bent u bij Inova aan het juiste adres, wij helpen u namelijk graag als het gaat over de Jumbo terrasoverkapping. Wij zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Het is namelijk echt maatwerk bij een terrasoverkapping. De afmetingen zijn per gebouw weer anders en het hangt er ook vanaf wat u graag wilt. Bij ons bent u in goede handen want wij zien het als een uitdaging om het maximale uit een project te halen. Daarvoor werken wij bewust samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs. Er wordt altijd gewerkt met de beste hoogwaardige materialen en met de meest geschikte vooruitstrevende technieken.

Meer over Terrasoverkappingen