info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Glazen terrasoverkapping

Glazen terrasoverkapping

Bij uw kantoor of bedrijfspand kan een glazen terrasoverkapping zeker het overwegen waard zijn. Enkele voordelen: meer ruimte, droog zitten, veel licht, zo kunnen binnen en buiten nog meer één geheel worden. Wilt u dat de overkapping goed aansluit bij de uitstraling van uw kantoor of pand? Misschien wel dezelfde stijl of kleur? Dit kan allemaal door ons gerealiseerd worden. Het is heel belangrijk dat het goed op elkaar aansluit, inmeten is daarom van groot belang en dat komen onze specialisten graag bij u doen.

terras zonnescherm

Mogelijkheden glazen terrasoverkapping

Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat over de glazen terrasoverkapping. Wilt u misschien een tijdelijke terrasoverkapping die wanneer het nodig is weggehaald kan worden? Ook dit kunnen wij realiseren, ook glas kan dan een optie zijn. Wij zijn namelijk flexibel in het creëren van overkappingen op maat en zien het als een uitdaging om het maximale uit een project te halen. Daarvoor werken wij van Inova samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs. We kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen en maken gebruik van vooruitstrevende technieken.

Offerte aanvragen

Als u benieuwd bent naar de prijzen van een glazen terrasoverkapping, vraag een offerte aan. Binnen 2-3 werkdagen weet u wat de kosten zijn van de glazen terrasoverkapping. Wanneer u akkoord gaat met de prijs, komen we graag naar u toe om alles in te meten. Zo kunnen wij een terrasoverkapping op maat maken voor u. U wordt automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang van het hele project. Daardoor kunt u bijhouden wanneer alles wordt geleverd en u weet als eerste hoe het bouwwerk er uit komt te zien. Als u vragen heeft, dan kunt u ons benaderen en geven wij u zo spoedig mogelijk antwoord. 

Terrasoverkapping kopen
Meer over Terrasoverkappingen