info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

flexibele-terrasoverkapping

Flexibele terrasoverkapping

Bepaalde wensen voor een terrasoverkapping? Maatwerk is van groot belang en staat bij Inova voorop! Het is namelijk meestal de meest efficiënte en mooiste oplossing. We hebben voor u daarom ook een flexibele terrasoverkapping beschikbaar. Soms twijfelt u wat u wilt, misschien denkt u aan een vaste overkapping, maar het kan ook zijn dat u hem liever zo nu en dan in wilt klappen of op wilt ruimen. Dit kan diverse redenen hebben en het is goed om dan verder te kijken naar de opties. Hierbij zou namelijk een flexibele terrasoverkapping een heel goede oplossing zijn.

Terrasoverkapping met zonwering

Mogelijkheden met overkappingen

Qua terrasoverkappingen kunt u echt alle kanten op. Samen met u kijken we graag naar uw wensen en kunnen wij u van advies op maat voorzien. Misschien is de flexibele terrasoverkapping wel het beste voor u en dan kunnen wij u gedurende het hele traject begeleiden. Uiteraard houden wij u ook van alle handelingen op de hoogte.

Vragen over de flexibele terrasoverkapping?

Het is heel logisch dat u nog vragen heeft, of meer wilt weten over de flexibele terrasoverkapping. Wij van Inova staan daarom ook altijd voor u klaar. Vanaf het begin helpen wij u tot het project helemaal rond is. Inova is uw specialist in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Dus als u de flexibele terrasoverkapping wilt, dan gaan wij samen met u kijken hoe het vorm gaat krijgen. Het is voor ons een uitdaging om het maximale uit een project te halen en dat doen wij met liefde en plezier. Samenwerken met gerenommeerde (internationale) ingenieur, hoogwaardige materialen, vooruitstrevende technieken, dat is waar wij voor staan!

terrasoverkapping met doek
Meer over Terrasoverkappingen