info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Aluminium/stalen Terrasoverkapping

Aluminium/stalen terrasoverkapping

De bouw van een terrasoverkapping, dat is vakwerk! Bij Inova bent u daarvoor aan het juiste adres, wij kunnen terrasoverkappingen maken in iedere vorm en stijl. Wij van Inova zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat.

Daarom kunnen wij u ook helpen als het om een aluminum terrasoverkapping gaat voor uw kantoor of bedrijfspand. Het is voor onze specialisten iedere keer weer een uitdaging om het maximale uit een project te halen. Wij werken altijd samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs.

terras zonnescherm
terrasoverkapping kopen

Terrasoverkapping aluminium/staal

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat over een terrasoverkapping van aluminium. Meestal wordt de overkapping aan een bestaande gevel vastgemaakt, echter een vrijstaande overkapping behoort ook tot de mogelijkheden.

Vrijstaande overkapping en daken

Aluminium is erg licht materiaal, toch kan de overkapping los worden geplaatst bij een kantoor of bedrijfspand. Misschien kiest u hier bewust voor, of is er geen andere optie dan de overkapping los te plaatsen.

Bij een terrasoverkapping van aluminium kan gekeken worden naar wat voor dak u wenst. Daarbij kunt u denken aan een uitschuifbaar dak bijvoorbeeld. Het is wat duurder dan een vast dak, maar het is de investering zeker waard als u de voordelen ervan meerekent.

terrasoverkapping vrijstaand

Voordelen aluminium terrasoverkapping

Een terrasoverkapping van aluminium kent een aantal voordelen:

  • Om te beginnen is aluminium erg licht, maar ook sterk en degelijk. Het is daarom gemakkelijk om er een terrasoverkapping van te realiseren.
  • Er zijn tal van mogelijkheden waar aluminium mee gecombineerd kan worden, te denken aan hout, glas of screens.
  • Een ander groot voordeel is dat er bij aluminium nauwelijks of geen onderhoud noodzakelijk is. Aluminium is namelijk niet vatbaar voor roest.
  • Aluminium is ook hittebestendig. Het kan goed tegen de warmte en ook tegen UV straling. Onder de terrasoverkapping blijft het lekker fris.
  • Het materiaal trekt geen insecten of schimmels aan, waardoor het erg duurzaam is.

Vragen of offerte aanvragen?

Nadat u bovenstaande heeft gelezen, is de kans groot dat u vragen heeft of een offerte aan wilt vragen. De specialisten van Inova staan graag voor u klaar. Daarom kunt u gerust contact met ons opnemen wanneer u meer informatie wenst. Alle vragen worden dan snel beantwoord. Als u een offerte aanvraagt, dan krijgt u deze binnen 2-3 dagen toegestuurd. Mocht u dan akkoord gaan dan maken wij graag een afspraak met u, zodat wij alles voor de aluminium terrasoverkapping in kunnen meten. Wij komen altijd naar u, op locatie, en dan bespreken wij alle wensen zodat voor beide partijen alles voor 100% duidelijk is. Vervolgens maken wij een ontwerp van de overkapping, die aan uw wensen voldoet. Inova stuurt een digitale tekening met technische specificaties voor de resultaten. We houden u per e-mail en/of WhatsApp op de hoogte van uw project.

Meer over Terrasoverkappingen