info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Zonnescherm & regenscherm

Zonnescherm regenscherm

Als u een eigen bedrijf heeft, dan is het fijn dat u, uw personeel en uw klanten uit de zon en regen kunnen zitten. Daarom kunt u zoeken naar zonnescherm regenscherm en dan is het de vraag wat u tegen gaat komen. Voldoet het wel allemaal aan uw wensen of wilt u net wat anders dan de standaard afmetingen? Als dit laatste zo is, dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij kunnen alles namelijk op maat voor u maken. U hoeft alleen maar de wensen aan ons door te geven van een zonnescherm regenscherm en dan nemen wij contact met u op. Samen wordt er dan gekeken naar uw wensen, de afmetingen en de mogelijkheden.

parasol met voet

Zonne regenscherm

Heeft u al eens gezocht op zonne regenscherm? De kans is groot dat u dan bij ons uitkomt van Inova en dat heeft een reden. Wij zijn namelijk uw specialist op dit gebied en helpen u dan ook graag verder. U kunt bij ons kijken naar een zon en regenscherm en dan ziet u welke items wij al gemaakt hebben. Maar voor u kan dat geheel anders worden, omdat we zorgen dat het aan uw wensen voldoet. We zijn pas tevreden als u dat ook bent en daarom brengen we graag in kaart wat uw wensen zijn zodat wij iets moois kunnen ontwikkelen.

Meer over zon en regenscherm

Een zon en regenscherm, ideaal als u deze ook heeft bij uw bedrijfspand. Binnen de horeca wordt hier al volop gebruik van gemaakt en het is ook echt een meerwaarde. Wij van Inova kunnen dat voor u ontwikkelen en zijn dan ook flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Het is voor ons een uitdaging om hetgeen wat u wenst te realiseren, we willen altijd het maximale uit een project halen. Wij zullen altijd samenwerken met gerenommeerde (internationale) ingenieurs en kiezen voor hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken. Als u vragen heeft over een zonnescherm regenscherm dan horen we u graag.

Meer over Zonneschermen