info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Regenscherm terras

Regenscherm terras

U heeft een eigen bedrijf, en dan is het goed dat u gaat kijken naar een regenscherm voor het terras. Binnen de horeca wordt hier veel gebruik van gemaakt want u wilt natuurlijk ook dat uw klanten geen last hebben van de zon of regen. Een goed moment om daarom contact met ons op te nemen van Inova en dan kunnen wij samen met u bekijken welke opties dat er zijn bij uw terras voor een regenscherm. Het voordeel is dat wij altijd doen aan maatwerk en zo krijgt u in ieder geval een regenscherm voor het terras wat aan uw wensen voldoet.

Werkwijze ontwikkeling regenschermen terras

Het is heel logisch dat u zich afvraagt hoe dat wij te werk gaan. Om te beginnen komt u naar ons toe, en geeft u aan waar dat u naar op zoek bent, misschien weet u al precies wat u wenst en welke afmetingen, maar het kan ook zijn dat u nog zoekende bent. Geen zorgen want wij van Inova denken en kijken graag met u mee. We brengen alles netjes in kaart, komen naar u toe op locatie om alles in te meten en maken een offerte. Als u dan akkoord bent gaan we aan de slag en dan wordt u van iedere stap van het proces op de hoogte gehouden via e-mail of WhatsApp.

Regenscherm voor terras, wij bieden maatwerk

Een mooi regenscherm voor het terras laten ontwikkelen? Dit is wat wij van Inova graag voor u doen. Wij zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Alles kan op maat worden gemaakt voor u en we zien het als een uitdaging om het maximale uit een project te halen. Daarvoor werken we altijd samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs en kiezen we voor hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken. Als u vragen heeft over een regenscherm voor het terras, dan horen we het graag, we maken het graag voor u!

horeca terrasoverkapping
Meer over regenschermen