info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Regen scherm

Regen scherm

U bent al een tijdje op zoek naar een goed regen scherm? Dan heeft u er misschien al een hele zoektocht op zitten, maar gelukkig is dat nu klaar. Bij ons van Inova bent u namelijk aan het juiste adres, wij kunnen namelijk zorgen dat het regen scherm dat u graag wenst gemaakt kan worden. Hoe? Door ons. Wij kiezen namelijk altijd voor maatwerk, wij hoeven onze klanten niet teleur te stellen want niets is ons te gek. Alle afmetingen zijn mogelijk bij ons omdat wij het op maat voor uw bedrijfspand maken. Binnen de horeca wordt hier veel gebruik van gemaakt en misschien is dat ook wel hetgeen wat u zoekt.

regenscherm

Meer over een regenscherm

Een regenscherm is ideaal als er een feest is, maar ook om te zorgen dat uw klanten altijd droog en uit de zon kunnen zitten, binnen de horeca bijvoorbeeld. Een goed moment om u daarom door ons te laten inspireren en dan kunnen wij met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Regenschermen horeca = maatwerk bij ons

Als u denkt aan regenschermen horeca dan bent u daarvoor bij ons van Inova aan het juiste adres. Wij kiezen echt voor maatwerk en daarvoor komen we graag naar u toe op locatie, zodat wij alles in kunnen meten. Op deze manier bent u er zeker van dat het een geheel is met uw pand en bij elkaar hoort. Het is dan ook echt een meerwaarde en wij zien het als een uitdaging om het maximale uit een project te halen. Let’s you check out a chances tombala nasıl oynanır. We zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat en daar hoort dit dus ook bij! Daarvoor werken we ook nog eens samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs, en kiezen altijd voor hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken. Als u nog vragen heeft dan horen we dat graag zodat wij deze kunnen beantwoorden.

Terrasoverkapping met zonwering
Meer over regenschermen