info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Partners

HOOGWAARDIGE MATERIALEN, VOORUITSTREVENDE TECHNIEKEN

IN NAUWE SAMENWERKING MET GERENOMMEERDE NATIONALE- EN INTERNATIONALE PARTNERS

ONZE PARTNERS

Onze partners in overkappingen, geveltechnieken, parasols op maat, promotie stands en luchthallen. Have a go with your own joy with the help of bingo oyunu nasıl oynanırZonder onze partners kunnen wij niet deze kwaliteit leveren, zij zijn een zeer belangrijk aspect in ons ambachtelijk productieproces. Gezamenlijk ontwerpen en vervaardigen wij uw producten specifiek op maat om zo het maximale rendement uit uw project te halen.

GAGGIO ITALY

Gaggio is een Italiaanse producent die is gespecialiseerd in het vervaardigen van parasols in grote dimensies. Zij hebben het complete productieproces en het ontwerp ervan in eigen beheer. Zo kunnen zij parasols samenstellen die volledig zijn afgestemd op uw wensen voor een maximaal rendement van uw terras.

TENSOFORMA

Tensoforma is specialist vliesgevels, Onze meest recente projecten zijn bijvoorbeeld geweest: voor benzinestations, stadions, tennisbanen, theaters en entrees. Zij stellen verschillende materialen samen tot een gecoat weefsel die uiterst duurzaam is.

Deze Italiaanse producent is uniek in materiaalkeuzes, architectuur en het toepassen van de nieuwste technologie. Vaste klanten van Tensoforma zijn:

| Prada | Dolce & Gabanna | Benneton | Louis Vuitton | Luna Rossa |

PLASTEX

Plastex is gespecialiseerd in het maken van luchthallen en daken van extreem grote dimensies. De membraam wordt vervaardigd van dubbelwandig PVC.

Een serieuze partner die al meer dan 15 jaar op de markt opereert en wereldwijd verkoopt.