info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Stormvaste Parasols

Stormvaste parasol

Al een tijdje bent u op zoek naar een stormvaste parasol, maar u heeft geen idee wat de mogelijkheden zijn? Wij van Inova helpen u graag. Het is ideaal als u bij uw bedrijf even uit de zon kunt. Dit geldt voor ieder bedrijfspand maar zeker bij de horeca. Daarom verrichten wij ook echt maatwerk en kunnen wij voor u een stormvaste parasol ontwerpen welke voldoet aan al uw wensen.

Iedere dag weer staan onze medewerkers voor u klaar en komen wij bij u langs om alles door te spreken, we meten alles in, maken een ontwerp en bij akkoord kunnen we alles inplannen. Iedere stap die wij uitvoeren wordt aan u gemeld, zodat u van het hele proces van het ontwikkelen van de stormvaste parasol op de hoogte wordt gehouden. 

Kies een stormvaste parasol

Het is leuk om wat extra te kunnen doen voor uw bedrijf, klanten en personeel en daar kan een storm parasol ook bij horen. Een goede en degelijke parasol is de moeite waard. Maatwerk is het beste wat u kunt krijgen en dat kan bij ons van Inova.

Meer over de stormbestendige parasol

Inova is uw specialist als u op zoek bent naar een stormvaste parasol. We zijn echt flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Ook uw storm parasol kunnen wij maken. We zien het dan ook iedere keer weer als een uitdaging om het maximale uit een project te halen. Hiervoor zullen we altijd samenwerken met gerenommeerde (internationale) ingenieurs.

Werken met hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken. Alle vragen die u heeft over de stormvaste parasol kunt u aan ons stellen en deze zullen wij dan ook direct beantwoorden. Wij horen graag wat uw wensen zijn zodat wij uw droom parasol kunnen ontwerpen en ontwikkelen.

stormvaste-parasols
Meer over parasols