info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Soorten Parasols

Soorten parasols

Op het moment dat u nagaat welke soorten parasols er zoal zijn, gaat de zoektocht pas echt beginnen. Daarom raden wij u aan om eens contact op te nemen met ons van Inova. Wij kunnen u namelijk bij iedere fase in het proces bijstaan. Bij ons gaat het namelijk om maatwerk en iedere gewenste parasol kan dan ook door ons worden gemaakt.

Maar voordat het zover is, worden eerst uw wensen besproken, dan komen wij inmeten op locatie, we maken een ontwerp en bij akkoord beginnen we. Iedere stap die wordt uitgevoerd weet u, want u wordt via de e-mail of WhatsApp van alles op de hoogte gehouden door ons.

Design parasol, rechthoekige parasol of welke kiest u?

Er bestaan erg veel soorten parasols, daarbij kunt u denken aan de rechthoekige parasol, een parasol vierkant of misschien wel een parasol windbestendig. Binnen de horeca wordt deze optie veelal gekozen, maar want u ook kunt doen is gaan voor een mooie design parasol welke speciaal voor u op maat wordt gemaakt door ons van Inova.

Misschien is een weerbestendige parasol ook wel een goede optie, want u weet zeker dat u kwaliteit krijgt bij ons.

Vragen over de soorten parasols?

Het is mogelijk dat u nog vragen heeft over de verschillende soorten parasols die u bij Inova worden aangeboden. Daarom raden we u aan om in contact te komen met ons, want we zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat.

Het is voor ons een uitdaging om het maximale uit een project te halen. We zullen altijd samenwerken met gerenommeerde (internationale) ingenieurs, werken met hoogwaardige materialen, vooruitstrevende technieken en gaan voor het beste eindproduct.

grote parasols
Meer over parasols