info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Parasols Kopen?

Parasols kopen

Als u denkt aan parasols kopen, aan welke afmetingen denkt u dan? Bij Inova kunt u zich laten inspireren en is maatwerk hetgeen wat er centraal staat. Tegenwoordig is er erg veel mogelijk als u gaat zoeken naar de mogelijkheden op het gebied van parasols, maar het gaat er ook om wat er bij uw bedrijf past bijvoorbeeld. Wij denken graag met u mee, wij denken in mogelijkheden en oplossingen, alles is voor ons een nieuwe uitdaging en die gaan we graag aan.

Parasols op maat kopen

Het is altijd fijn als u wat kunt doen om bijvoorbeeld de zon te weren als u langer buiten wilt zitten. Maar ook voor uw werknemers of klanten kan dit heel fijn zijn. Parasols kopen wordt dan ook volop gedaan door bedrijven omdat zij het voor iedereen zo aangenaam mogelijk willen maken. Maar een goede parasol voldoet aan een paar eisen, deze horen we graag van u. Bij Inova staat maatwerk namelijk centraal, want hoe groot mag de parasol zijn? Welke kleuren? Het zijn zomaar een paar vragen maar het is wel van belang om dat te weten, zodat wij voor u aan de slag kunnen. Wij komen daarom graag naar u toe op locatie om samen met u te bekijken wat de opties zijn, dan kunnen we ook alles direct inmeten en een offerte maken.  

Vragen over parasols kopen?

Misschien heeft u nog een paar vragen over parasols kopen? U kunt dan altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan namelijk direct voor u klaar en houden u van iedere stap op de hoogte via e-mail en WhatsApp. Hierdoor weet u snel wanneer dat u de parasols geleverd krijgt door ons. Wij van Inova zijn dan ook flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Het is iedere keer weer een mooie uitdaging om het maximale uit een project te halen. Wij kiezen voor hoogwaardige materialen, we werken samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs en kiezen voor vooruitstrevende technieken. Heeft u nog vragen aan ons over parasols kopen? Dan horen we dat graag zodat wij deze kunnen beantwoorden.

Meer over parasols