info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Parasol met voet

Parasol met voet

Sommige bedrijven geven de voorkeur aan een parasol met voet. Dit kan te maken hebben met de stevigheid en de kwaliteit, of met prijzen, afmetingen en materiaalkeuze. Maar bij ons krijgt u altijd kwaliteit en het beste van het beste. Wij van Inova hebben namelijk gekozen voor maatwerk.

Wat spreekt u aan als u denkt aan een parasol met voet? Wilt u dan een vierkant model of wat anders? Het kan door ons allemaal worden gemaakt, alleen de vraag is wat vindt u mooi?

strand parasols
grote parasols

Maatwerk parasols

Het is aan u wat het gaat worden, maar wij kunnen u helpen bij uw keuze. Als u de wensen aan ons doorgeeft kunnen wij een ontwerp maken en bij uw bedrijf langskomen om alles in te meten.

Op deze manier weten we zeker dat het past en dan is de parasol met voet echt een meerwaarde voor uw bedrijf. Binnen de horeca wordt hier erg veel gebruik van gemaakt en het is fijn als uw personeel en de klanten uit de zon kunnen zitten.

Vragen over de parasol met voet?

Heeft u een bepaalde afmeting nodig als het gaat over de parasol met voet? Geen zorgen want bij Inova bent u aan het juiste adres. We staan altijd voor u klaar en wij zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Het is voor ons van Inova iedere keer weer een uitdaging om het maximale uit een project te halen.

We gaan voor het beste eindproduct, daarvoor werken we samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs, werken met hoogwaardige materialen en met vooruitstrevende technieken. Alle vragen die u nog heeft over het maatwerk van de parasol met voet, kunt u aan ons doorgeven en dan kunnen wij deze beantwoorden.

Stormvaste parasols
Meer over parasols