info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Nr 1 in horeca parasols 

Horeca parasols voor maximaal rendement uit ieder terras

Geef uw terras schaduw, sfeer en uitstraling op maat

Als u in de horeca werkt, weet u dat iedere centimeter van uw terras bijdraagt aan de omzet. Of u nu een café, bar of restaurant heeft. Overal waar u een parasol plaatst, had u ook een tafel met 4 stoelen kunnen zetten… Toch zijn horeca parasols belangrijk. Ze geven uw gasten niet alleen schaduw en bescherming tegen de zomerzon. Parasols dragen ook bij aan de sfeer en uitstraling van uw terras. Mooie parasols trekken dus juist gasten aan. Inova heeft een oplossing voor uw dilemma! Wij ontwerpen en produceren luxe horeca parasols volledig op maat. Parasols die minimaal ruimte op uw terras vragen – en maximaal sfeer creëren om uw gasten te verwelkomen.

Speciale eisen voor horeca parasols

Horeca parasols zijn vaak groter van formaat, waardoor ze een flinke kolom en een stevige fundering nodig hebben. Dat vraagt ruimte op uw terras. Bovendien wilt u de sfeer van uw parasols waarschijnlijk verder onderstrepen met gezellige verlichting. Of u wilt uw gasten ook in de koudere uurtjes buiten kunnen ontvangen met terrasverwarming. Zowel verlichting als heaters vragen elektriciteit – en dus heeft u niet alleen funderingen, maar ook gootjes in uw terras nodig voor de bekabeling. Dat zorgt ervoor dat uw terras snel rommelig oogt. En dat uw gasten en het bedienend personeel minder bewegingsruimte hebben op uw terras. De oplossing? Ga voor groot!

Meer over parasols

Grote horeca parasols

Met een horeca parasol van Inova overkapt u een zo groot mogelijke oppervlakte van uw terras met een zo min mogelijk aantal parasols. Dat betekent dat u ook zo min mogelijk last heeft van kolommen en kabelgootjes. U kunt bij ons zelfs parasols bestellen die een oppervlakte beslaan van 11 x 11 meter. Dat betekent dat u met uw horeca parasol een oppervlakte overkapt van maar liefst 121 vierkante meter. Met een parasol uit één stuk. En op één kolom!
bijvoorbeeld in kleur en bedrukking. Het is overigens altijd verstandig de kosten van een standaard parasol te vergelijken met maatwerk. Stel, uw terras heeft een formaat van 10 x 15 meter. Dan kunt u daarvoor zes standaard parasols aanschaffen. Deze hebben echter ook zes funderingen nodig. En zes keer installatie en onderhoud. Met twee maatwerk parasols van 7,5 x 10 meter heeft u maar twee funderingen nodig. Dat verlaagt de kosten, waardoor maatwerk wellicht toch binnen uw budget mogelijk is.

Maximaal rendement uit uw terras

Met Inova horeca parasols haalt u bovendien maximaal rendement uit uw terras, omdat we onze parasols vrijwel exact kunnen laten aansluiten op de buitengrenzen van uw terras. Heeft u een terras dat taps toeloopt? Heeft u een terras met een ronde vorm? Of heeft u een terras dat op een andere manier anders is dan de standaard vierkant of rechthoek? Wij maken uw parasols volledig op maat om uw gehele terras schaduw én sfeer te geven. Als u wilt weten wat uw mogelijkheden zijn, komen we graag bij u langs om alle opties door te nemen en een ontwerp op maat voor u te maken.

Standaard of maatwerk horeca parasols

Overigens hoeft u niet altijd voor maatwerk parasols te kiezen. We hebben ook standaard horeca parasols in ons assortiment, met formaten variërend van 3 x 3 meter tot 11 x 11 meter. Uiteraard is ook onze collectie standaard parasols aanpasbaar aan uw wensen. Het is overigens altijd verstandig de kosten van een standaard parasol te vergelijken met een horeca parasol op maat. Als u standaard parasols aanschaft, heeft u er waarschijnlijk meer nodig dan wanneer u een grote horeca parasol op maat laat maken. Meer parasols betekent meer funderingen, meer onderhoudskosten en meer installatiekosten. Met maatwerk is de kans groot dat u minder parasols hoeft te installeren en dus ook minder aanvullende kosten heeft. Al gaat u uit van standaard horeca parasols – het kan dus zomaar zijn dat maatwerk in totaal nauwelijks duurder is.

Hoogwaardige materialen

Horeca parasols moeten weerbestendig zijn. En minstens zo belangrijk: ze moeten lang mee gaan. Daarom maken wij de frames van onze horeca parasols van vrijwel onverwoestbaar aluminium. Aluminium is niet alleen sterk, het is ook licht van gewicht. Bovendien roest aluminium niet, waardoor de parasols extra duurzaam zijn en een langere levensduur hebben. Hetzelfde geldt voor de stoffen van onze horeca parasols. Hiervoor gebruiken we een speciale kwaliteit die ook op luxe jachten en zeilschepen wordt toegepast. Deze hoogwaardige stoffen zijn waterafstotend om lekkages te voorkomen. Bovendien zijn alle accessoires van onze parasols gemaakt van RVS, waardoor ook deze weerbestendig zijn en extra lang meegaan.

Horeca parasols met verlichting en verwarming

U wilt zo lang mogelijk gasten op uw terras ontvangen. Ook als het donker wordt. Of als de zon onder is en het wat frisser wordt. Wilt u uw horeca parasols hiervoor uitbreiden met verlichting en terrasverwarming? We regelen het graag voor u. En uiteraard heeft u daarbij alle keuze in het soort verwarming en verlichting. Trendy gekleurd licht of juist sfeervol warm licht? Wij zorgen ervoor dat uw terras een logisch en uitnodigend visueel geheel vormt.

Parasol op maat
Snelle levertijden

U wilt niet alleen een mooie en duurzame horeca parasol, u wilt het ook snel? Dat regelen we! De gemiddelde levertijd van onze horeca parasols is slechts 4 tot 5 weken. In het voorjaar kan de levering door drukte eventueel een week langer duren. Iets om rekening mee te houden als u op tijd klaar wilt zijn voor de komst van de zomerzon.

Horeca parasols met garantie én onderhoud

U wilt niet alleen een mooie en duurzame horeca parasol, u wilt het ook snel? Dat regelen we! De gemiddelde levertijd van onze horeca parasols is slechts 4 tot 5 weken. In het voorjaar kan de levering door drukte eventueel een week langer duren. Iets om rekening mee te houden als u op tijd klaar wilt zijn voor de komst van de zomerzon.

Frames en stoffen in alle denkbare kleuren

Natuurlijk moet uw horeca parasol ook naadloos aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf of bij de kleuren van uw pand. We kunnen het frame van uw parasol daarom voorzien van iedere denkbare RAL-kleur. Ook de stoffen zijn verkrijgbaar in een vrijwel onbeperkte kleurkeuze. Effen of met een dessin. Of misschien wilt u het zelfs combineren? Uiteraard kunnen we uw horeca parasols daarnaast voorzien van een opdruk. Dat kan uw logo zijn, maar bijvoorbeeld ook uw slogan of bedrijfsnaam.

Volledig eigen fabricaat

Of u nu kiest voor standaard horeca parasols of voor volledig maatwerk, al onze parasols zijn eigen fabricaat en worden in eigen beheer ontworpen en geplaatst. We bouwen onze parasols in onze eigen productiefaciliteit in Zuid-Italië, waar we over de modernste apparatuur beschikken om aan al uw wensen te voldoen. Zo garanderen we dat u de best mogelijke kwaliteit, service én begeleiding krijgt.

Enkele voorbeelden

Inova is al 35 jaar specialist in terrasoverkappingen en parasols voor horecabedrijven. Zoekt u inspiratie? Of wilt u weten wat we eerder hebben gedaan? Bekijk hieronder de foto’s van horeca parasols die we eerder bij onze klanten mochten plaatsen.

  • Bij beachclub Habana hebben we één grote parasol geplaatst die het volledige terras overdekt. Deze zwarte parasol heeft een trendy uitstraling en geeft een knusse en warme sfeer aan het terras.
  • We hebben een vergelijkbare parasol geplaatst bij pannenkoekenhuis Club de Pier, Strandclub Wij en bij Vrienden van de Burgemeester.
  • Voor Hotel Ariston hebben we een prachtige witte parasol gemaakt in de luxe en moderne stijl van de loungebanken bij het zwembad.
  • Het terras van restaurant Clooney kreeg grote beige parasols die één uitnodigend visueel geheel vormen met de stoelen en stoelkussens op het terras.
  • Het terras van visrestaurant Simonis kreeg mooie blauwe horeca parasols met een witte kolom. Helemaal passend bij het zee-thema én bij het pand van het restaurant.
Vergunning voor uw horeca parasols

Goed om te weten: meestal heeft u voor een horeca parasol geen vergunning nodig. Soms is dat echter wél het geval, bijvoorbeeld voor de iets hogere parasols. Of als uw parasol de grenzen van uw terras overschrijdt. In uw terrasvergunning staat vermeld of u zonder vergunning horeca parasols mag plaatsen. Mag u niet zonder meer parasols plaatsen? Of staat er niets over vermeld in uw terrasvergunning? Dan raden wij u aan vooraf toestemming te vragen bij uw gemeente. Heeft u hiervoor documenten of schetsen nodig, dan leveren we u die uiteraard graag.

Meer informatie of een offerte?

Zoekt u horeca parasols van hoge kwaliteit waarmee u maximaal rendement uit uw terras haalt? Bekijk dan hier ons standaard assortiment parasols. Voor maatwerk horeca parasols kunt u ons altijd bellen of e-mailen. Als u ons foto’s van uw terras stuurt met de oppervlaktes en een beschrijving van uw wensen, geven we u enkele passende suggesties en een prijsindicatie. Heeft u vervolgens interesse, dan komen we graag bij u langs om uw mogelijkheden en wensen bij u op locatie te bespreken en een ontwerp op maat voor u te maken. Voor meer informatie, een afspraak of een offerte bereikt u ons op telefoonnummer 088 – 714 02 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info@inova-outdoor.com.