info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Formaten Parasols

Formaten parasols

U bent op zoek naar diverse formaten parasols? Bij Inova bent u aan het juiste adres. Het is niet altijd maar een standaard maat parasol die u nodig heeft. Bij uw bedrijf wilt u misschien gezellig met uw personeel of klanten buiten kunnen zitten, in de pauze of tijdens een overleg.

Als het weer het toelaat is dat alleen maar ideaal, en als u de keuze maakt voor een parasol bij ons dan kan dat steeds vaker. Bij ons kunt u terecht voor verschillende formaten parasols en wij kijken graag met u mee wat de beste optie is.

Welke formaten parasols zijn er?

Er bestaan veel formaten parasols en daar kunnen wij u meer over vertellen, eigenlijk is de parasol 4×4 een veel  verkocht item, maar ook de parasol 3 meter en de parasol 4 meter. Sommige mensen zoeken dan liever op parasols 4×4 of parasols 4 meter, maar die komen op hetzelfde neer.

Bij ons kunt u ook terecht voor de horeca parasols 4×4 en dus de parasol 400×400. Wilt u liever wat groter dan kan de parasol 5×5 een optie zijn of liever wat kleiner? Dan kan de parasol 350 een optie zijn. Het is aan u wat het gaat worden en hangt ook af van de ruimte die u beschikbaar heeft. Misschien is de parasol 300×400 een goede keuze.

Vragen over de formaten parasols?

Het kan natuurlijk zijn dat u nog vragen heeft over de formaten parasols. Dit kan gaan over de grote parasol 4×4, of de parasol 4 meter vierkant. Ook over de horeca parasols 5×5 of parasol 400 kunnen wij de vragen direct beantwoorden. Kiest u dan voor Inova en neemt u snel contact met ons op.

We zijn flexibel in het creëren van overkappingen, gevels en textiel-architectuur op maat. Het is voor ons een mooie uitdaging om het maximale uit uw project te halen. We werken samen met gerenommeerde (internationale) ingenieurs en kiezen voor hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken.

professionele parasol
Meer over parasols