info@inova-outdoor.nl

088-7140200

Menu

Menu

Parasols

COLLECTIE (Google Drive link)

Meer informatie nodig? Bel gerust! Onze specialisten

GOLIA

Maximale maat tot wel 11×11 meter

MAXI PRO

Maximale maat 7 x 7 meter

FLASH

Maximale maat 5 x 5 meter

PYRAMID

Maximale maat 5 x 5 meter

PENSILE

Maximale maat 4.5 x 4 meter

VENEZIA

Maximale maat 5 x 4 meter

SWING

Maximale maat 4.5 x 4 meter

PROFESSIONAL

Maximale maat 4 x 4 meter

Parasols voor iedere professionele toepassing

Standaard of volledig op maat

Parasols voor professionele doeleinden moeten aan veel eisen voldoen. Ze moeten weerbestendig zijn. Ze moeten lang mee gaan. En ze moeten naadloos aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf. Inova biedt u hiervoor een breed assortiment standaard parasols. Daarnaast heeft u de mogelijkheid uw parasols volledig op maat te laten ontwerpen. Maatwerk parasols sluiten niet alleen perfect aan bij de uitstraling van uw bedrijf. Ze zorgen er ook voor dat u geen centimeter van uw terras onbenut laat. U kunt bij ons zelfs parasols bestellen met een oppervlakte van 11 x 11 meter!

Parasols voor iedere professionele toepassing

Heeft u een terras dat taps toeloopt, een ronde vorm heeft of op een andere manier anders is dan een standaard vierkant of rechthoek? Dan kunt u met standaard parasols meestal niet uw gehele terras schaduw geven. Met maatwerk parasols lukt dat wél. Met maatwerk parasols kunnen we de buitenlijnen van uw terras vrijwel exact volgen, waardoor u de beschikbare ruimte optimaal benut. Goed om te weten: Inova is niet alleen gespecialiseerd in maatwerk, maar ook in maximale groottes. U kunt bij ons zelfs parasols bestellen die een oppervlakte beslaan van 11 x 11 meter, dus 121 vierkante meter. Uit één stuk. En op één kolom.

Meer over parasols

Standaard parasols

Geeft u de voorkeur aan een standaard parasol? Deze leveren we in uitvoeringen van 3 x 3 meter tot 11 x 11 meter. Uiteraard zijn ook deze parasols aanpasbaar aan uw wensen, bijvoorbeeld in kleur en bedrukking. Het is overigens altijd verstandig de kosten van een standaard parasol te vergelijken met maatwerk. Stel, uw terras heeft een formaat van 10 x 15 meter. Dan kunt u daarvoor zes standaard parasols aanschaffen. Deze hebben echter ook zes funderingen nodig. En zes keer installatie en onderhoud. Met twee maatwerk parasols van 7,5 x 10 meter heeft u maar twee funderingen nodig. Dat verlaagt de kosten, waardoor maatwerk wellicht toch binnen uw budget mogelijk is.

Hoogwaardige materialen

Standaard of maatwerk, de frames van onze parasols zijn altijd gemaakt van aluminium. Dat is sterk en roest niet, waardoor de parasols extra duurzaam zijn en een lange levensduur hebben. We gebruiken bovendien hoogwaardige stoffen die ook op luxe jachten worden toegepast. Deze stoffen zijn waterafstotend om lekkages te voorkomen.

Parasols met verlichting en verwarming

Wilt u met uw parasols niet alleen schaduw bieden, maar ook licht en warmte? Dan voorzien we ze graag van verlichting en terrasverwarming. Alle accessoires van onze parasols zijn gemaakt van RVS, waardoor ze weerbestendig zijn en lang meegaan.

Kleuren en bedrukking

We kunnen de frames van de parasols perfect laten aansluiten op uw huisstijl. Geef de RAL-kleurcode aan ons door en u krijgt een parasol die exact matcht met de kleur van uw pand, gevel of logo. Ook de stoffen die we gebruiken zijn verkrijgbaar in een vrijwel onbeperkte kleurkeuze. En uiteraard kunnen we uw parasols voorzien van een opdruk. Dat kan uw logo zijn, maar bijvoorbeeld ook uw slogan of bedrijfsnaam.

Volledig eigen fabricaat

Al onze parasols, zowel standaard als op maat, worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Dat geeft ons maximale controle over de kwaliteit. Onze productiefaciliteit bevindt zich in Zuid-Italië, waar we over de modernste apparatuur beschikken. Ook het plaatsen van uw parasols verzorgen we volledig in eigen beheer.

Levertijden, garantie en onderhoud

De gemiddelde levertijd van onze parasols is 4 tot 5 weken. In het voorjaar (grofweg van april tot juni) hebben we meestal te maken met een piek in de bestellingen van parasols. Daardoor kan de levertijd in april, mei en juni oplopen tot 6 weken. Iets om rekening mee te houden als u op tijd klaar wilt zijn voor de komst van de zomerzon. De levensduur van onze parasols is uiteraard mede afhankelijk van het onderhoud en de locatie. In een boomrijke omgeving heeft u bijvoorbeeld eerder last van groenaanslag. Daarom kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor een periodieke controle en reiniging van uw parasols. Daarmee verlengt u meteen onze garantie. Standaard is de garantie één jaar, maar met een onderhoudscontract krijgt u een kosteloze verlenging van de garantieduur.

strand parasols

Meer informatie of een offerte?

Zoekt u kwaliteitsparasols met een lange levensduur en een hoogwaardige uitstraling? Bekijk dan hier ons standaard assortiment. Voor maatwerk parasols kunt u ons altijd bellen of e-mailen. Als u ons foto’s van uw terras stuurt met de oppervlaktes en een beschrijving van uw wensen, geven we u uiteraard graag passende suggesties en een prijsindicatie.

U bereikt ons op 088 – 714 02 00 en via e-mail op info@inova-outdoor.com.